24 juni 2024

Ben jij momenteel op wereldreis, of ben je van plan om dit binnenkort te doen? Geweldige keuze: het maken van een wereldreis is natuurlijk het grootste avontuur van je leven. Je ziet verschillende landen, komt in aanraking met diverse culturen, eet van alles en nog wat en maakt gewoon heel erg veel mee. Door alles wat je doet, zou je thuis bijna vergeten. Het is belangrijk dat je dit niet doet, maar aan thuis laten weten dat je aan ze denkt, kan lastiger zijn dan je zou denken. In deze blog geven we je een paar tips hoe je dit het beste kunt aanpakken!

1. Social media

Tegenwoordig zit de wereld in onze broekzak. Als wereldreiziger zul je het hier niet helemaal mee eens zijn, maar je kunt er wel voor zorgen dat jij dit juist waarmaakt door al je vondsten te delen. Iedereen die jij kent van thuis volgt je natuurlijk: zij zullen graag weten wat je allemaal meemaakt. Instagram is het perfecte middel om je ervaringen te delen, omdat een foto duizend woorden bevat: je kunt een heel mooi verhaal delen over wat je doet, maar uiteindelijk is het de foto die mensen zullen onthouden. Wees dus ook niet verlegen in het nemen van foto’s tijdens je reis, want hier zullen veel mensen juist op zitten te wachten.

2. Ansichtkaartje

Dat je de mooiste plekken ter wereld ziet, weten ze thuis ondertussen. Maar dat jij daar aan je familie denkt, weten ze misschien niet. Door een ansichtkaartje te kopen en deze naar ze toe te sturen, laat jij dit zien. Deze kaarten zijn vaak niet moeilijk te vinden en hoeven ook geen duizend woorden te bevatten. Simpelweg een boodschap waarin je vertelt hoe mooi het is en dat je even aan ze dacht zal al genoeg zijn. De ansichtkaartjes worden gegarandeerd bewaard, waardoor jij ook nog wat leuks hebt om op terug te kijken zodra je weer thuis bent.

3. Bosje bloemen

Niet alles wat je doet hoeft in het thema van je reis te staan: wanneer je juist iets stuurt wat van iedereen zou kunnen komen, heeft dit ook iets extra speciaals. Als reiziger heb je natuurlijk ook niet het hoogste budget, waardoor goedkoop bloemen bezorgen een perfecte optie is. Je schikt online je eigen bos bloemen en voegt een kleine boodschap toe. Dit kun je natuurlijk op een speciaal moment doen, maar je kunt er ook juist voor kiezen om dit compleet uit het niets te doen. De boodschap zal hierdoor alleen maar raker zijn en wordt dus ook gegarandeerd gewaardeerd.

Waar wacht je nog op?

Je weet wat te doen, dus is er niets dat je nog tegenhoudt. Of ga je eerst nog even een extra land bezoeken?

Geef een reactie